– Отож кожен календар — це своєрідна розповідь з життя родини, природи чи тварин, продумуючи на кожний місяць свято, – розповідає вчитель малювання Таїса Ломакіна.

Наймолодший серед авторів — 8-річний Іван Назаренко. Він розпочав календар із Різдва Христового, а на сторінці «Квітень» зобразив свою родину за пасхальним столом, бо на цей місяць припадає Великдень. Також Ваня зобразив танк з воїнами як символ миру в Україні.

Насті Лаврененко всього 10 років. Дівчинка дуже любить малювати пейзажі й при кожній нагоді з рідними відпочиває на природі й малює. Розповідає, як піднімалася в небо на повітряній кулі. У її календарі – пейзажі, намальовані дівчинкою з натури.

Ровесниця Насті — Серафима Туз – проживає у Браїлові й настільки любить малювати, навчатися у школі «АИСТ», що не лінується щодня долати 60 км до Вінниці.

11-річна Аня Ломакіна малює буквально з пелюшок. Як тільки навчилася тримати в руках олівець, то вже відтворювала дуже оригінальні картинки.

Допоміг у виготовленні календарів вінничанин Павло Лєбєдєв, який професійно зверстав на комп’ютері ілюстрації школярів, додавши на кожній сторінці церковні свята, дати постів та дні місяця.