Засновниця танцювальної студії “Шахіна” Діана Подолянчук не лише професіонал своєї справи, а й волонтерка. Днями вона з вихованцями знову відправили на передову смаколики для бійців. Кошти виграли у конкурсі талантів,  який організовував один із вінницьких гіпермаркетів.

– Ми вирішили спробувати свої сили, бо знаємо, що саме цей заклад приймає на роботу людей із інвалідністю. Для мене ця тема особливо важлива. На конкурс вихованці групи “Африка” підготували номер із акробатичними трюками. Готувались аж три місяці, проте результатом задоволені. За перемогу керівництво гіпермаркету нам подарувало купони на суму 10 тисяч гривень. Наші батьки та учні вирішили передати все на благодійність, – розповідає Діана Подолянчук. –  Разом ми створили соціальний проект “Вітамінка” і допомагаємо інтернатам, дитячим будинкам та воїнам всім необхідним. Перед Новорічними святами відправили нашим морпіхам через волонтера Андрія Сірака фрукти, каву та солодощі. А як бонус записали зворушливе відео із привітаннями.

Зазначимо, що студія “Шахіна” у своєму доробку має кілька сотень нагород за перемоги у престижних змаганнях. Зокрема із конкурсу  «Східна німфа-2017» вони привезли 47 призових місць та 7 кубків. Організатори вручили їм «Кубок Азовського моря» як наймасовішій  та найрезультативнішій  школі танцю за останні п’ять років.  А нещодавно на всеукраїнському фестивалі “Крок до мрії”, який проходив у Вінниці, танцівниці здобули 31 медаль та гран-прі. Зараз дівчатка готують для глядачів номери у стилі принцес «Дісней». Далі будуть танці різних народів світу – такого у місті ще не було!  Костюми для вінничан  шиє дизайнерка, яка працювала на відомому шоу “Танці із зірками”.