Заява

З подивом у минулому номері «33-го каналу» прочитали про «захмарний рейтинг БПП», який підтверджували всім відомий Карасьов та невідомий автор Руденко. Цікаво, звідки вони ці рейтинги взяли? Не інакше, як із пальця виколупали? Адже всі останні соцопитування очевидно доводять — серед кандидатів у Президенти перемагає Юлія Тимошенко (8,8%). Далі йдуть А. Гриценко (6.6%), опоблоківець Ю.Бойко (6%), С. Вакарчук (6%), В. Зеленський (5.8%). Далі – діючий Президент Петро Порошенко (5.5%), Олег Ляшко (5.5%). За даними КМІС.

Якби вибори були сьогодні, то, за соцопитуваннями всіх центрів, перемогла б «Батьківщина». Жодне із соціологічних досліджень не дало результату на користь першого місця БПП. І тому малювати якісь захмарні таблиці із перемогами провладної партії і роздумами, що «Батьківщина» когось там купує – це явно нездорові фантазії, щоб не сказати більше. Та сама ситуація і з виборами депутатів у громадах, про що засвідчили останні вибори у Тростянецьку тергромаду.

Просимо авторів типу Руденка не подавати більше таку брехню для читачів шанованої та найтиражнішої газети.

Рейтинги не малюються, як і довіра до лідерів та партій, а заробляються щоденною працею на благо народу та України. Хочемо нагадати цю фразу як авторам, так і тим, кого вони обслуговують.

Вінницька обласна
організація ВО «Батьківщина»