Відповідно до тендерного оголошення, яке на Prozorro розмістив Департамент капітального будівництва міськради, вартість робіт становитиме 44 850 000 гривень. Загальна площа приміщень, які планують відремонутвати складає 5087 метрів квадратних. Роботи мають виконати до 1 вересня 2019 року.

Заплановано виконати чимало робіт. І після масштабної реконструкції

в оновленому спорткомплексі буде влаштовано: гімнастичний зал, бухгалтерію та касу, вестибюль, фудкорт, рекреацію, гімнастичний зал, атлетичний зал, кімнату відпочинку, басейн та кімнати для тренерів.

Це вже не перша спроба “реанімувати” спортивний комплекс. Ще раніше , у червні в червні міська рада виділила 4 мільйони гривень для ремонту даху СКА. А в 2015 році за роботи бралася польська фірма ТОВ «ЕУРОСОЛІД». Планували, що інвестор вкладе у роботи біля 200 мільйонів гривень, організує басейн, аквапарк для підлітків та дорослих, фітнес-зал, зал для ігрових видів спорту, сауна, SPA-салон, процедурно-оздоровчі кабінети і всі роботи завершить за 2 роки. Втім поляки з невідомих причин відмовилися вкладати гроші у цей проект.

Ілона ВАЛЬТЕР