Хлопчик відвідує майже всі матчі улюбленого футбольного клубу, на трибуні завжди активний та креативний. А під час матчу «Ниви» із «Калушем» Владик вкотре відзначився. Відео, на якому дитина навіть місцевих «ультра» змусила викинути «білі прапори» в знак його переваги, зібрало 23 тисячі переглядів. Керівництво клубу розшукало юного вболівальника та найближчим часом планує його відзначити спеціальним призом. Наш журналіст розшукав тата хлопчика й розпитав про любов до футболу.

– Влад ходить до дитячого садочка. На стадіон вперше потрапив у 1 рік і 9 місяців, відтоді не пропускає майже жодної гри. Є у нього навіть два виїзди в Хмельницький та Волочиськ. У минулому році синочок вже був нагороджений як наймолодший вболівальник. Президент команди Василь Вовк та команда запросили його на тренування до Центрального міського стадіону. Тоді він отримав з рук капітана команди Нгаха Колінса обіцяні подарунки: шарф та м’яч з автографами команди. А також пам’ятне фото на згадку, — каже тато хлопчика Дмитро Цопа. – Син дуже любить грати у футбол. Вже другий рік тренується в академії Колінса. Тренери Владика хвалять. Син має грамоту за успішне проходження первинної базової підготовки з футболу, кілька медалей за участь у турнірах серед однолітків.

На стадіоні завжди сидимо у другому секторі, де активні вболівальники «зелено-білої сім’ї». Раніше Владик просто вболівав разом з іншими. А на матчі з житомирським «Поліссям» сам почав заводити сектор, де його і зняли на відео. На грі з «Калушем» син весь матч був активним.

Тато маленького вболівальника також обожнює футбол. Щоправда, потрапив на нього у сьомому класі. Мама хлопчика теж по можливості відвідує матчі. У мріях Владика  грати за «Реал Мадрид» та потрапити на величезний стадіон, де гратиме збірна України. Для цього він вже давно навчився виконувати гімн й кладе руку на серце при його виконанні.

Вікторія Снігур