Про десант делегації виноробів та дегустаторів із Вінниці у Цекинівку на 2-й Фест Вина і Голубців розповів організатор ВінВинФесту «Божо Ллє» (8.12.18) Олександр Шемет:

– Перед першим вінницьким фестом вина «Боже ллє» ми з Володимиром Гігієнішвілі та Георгієм Самсонюком вирішили оцінити як це робиться в ямпільському селі, – розповів Олександр. – Були дуже круті народні музики, яких ми запросили у Вінницю на 8-ме грудня! Багато вина і море голубців! Із 30 видів цекинівського «сіль-фуду» мене особисто вразили «циганські» голубці з індичкою, яку по легенді треба вкрасти в сусіда, як цигани… І все в Цекинівці давали їсти-пити абсолютно безкоштовно! Так би мовити це промоція села, яке завдяки фестивалю і йог лобісту пану Замишляєву, вже стало знаменитим!  У Вінниці так не можна, бо весь фест перетвориться у п‘янку…

Але головним відкриттям фесту для мене став екзотичний коктейль «Тільки в Цекинівці» – вино із самогонкою! Чесно скажу, я такого ще не пробував! «Вогні Козятина», звісно багато хто пробував… Але таку пекельну суміш пив вперше! А всі шукаються для туристів родзинки і цікавинки! Ось вони – бери і пий!