Вінницька футбольна команда «Нива» нині переживає непрості часи. Останній у цьому сезоні матч із закарпатським «Минаєм» тому підтвердження. Адже наші гравці на останніх хвилинах пропустили гол.

І в результаті 2:1 не на користь вінничан. Тепер «Нива» знаходиться на четвертому місці у турнірній таблиці. Поразки футболістів боляче сприймає їхній тренер Денис Колчін, який днями оголосив, що йде з посади.

– Дуже шкода, що в останній грі півріччя ми не досягли перемоги. Адже у нас було достатньо можливостей для цього. Матч був цікавим. Необхідно віддати належне гравцям «Минаю» – вони примушували нас помилятися, — повідомив Денис Колчін. — Я більше не можу і не хочу працювати у Вінниці. У мене, на жаль, не все вийшло із того, що я задумав.

Втім, як виявилось, це не останні кадрові зміни у команді. Буквально 15 листопада про свій намір залишити «Ниву» заявив її президент Василь Вовк. На посаді він був два роки, перед тим очолював Слідче управління СБУ.

– Готовий назвати причини, через які я подав у відставку. Це тотальна й масштабна корупція у ФФУ й ПФЛ. Допоки очільник Федерації збирає кошти на президентську кампанію Президента — годі й чекати на чесність… Не розумію відкритий супротив міського голови та його однодумців вінницькому професіональному футболу. Є підозра, що Центральний стадіон можуть знести і побудувати там багатоповерхівки. Дякую всім за співпрацю.

Вікторія Снігур