Минулого тижня рідну Жмеринку відвідав учасник шоу «Танці із зірками» Олександр Прохоров. Талановитий хореограф не лише посмакував борщем у батьків, а й для своїх земляків провів майстер-клас із сучасного стилю Contemporary dance. А на завершення влаштував із ними яскраву фотосесію та поділився секретами успіху.

– Із Олександром я знайома давно. Він, як і я, навчався у місцевій школі №1. Був випадок, коли хлопець для одинадцятикласників ставив випускний вальс, але бракувало дівчат. Так вийшло, що Олександр довірив це саме мені. І це при тому, що я навчалась у сьомому класі, — із захопленням розповіла жмеринчанка Єлена Швець.– Уже довгий час я займаюсь східними та сучасними танцями у Dance Center «JassminlnMotion», саме тому вирішила відвідати майстер-клас Олександра Прохорова, за долею якого в «Танцях із зірками» я спостерігала та вболівала за їхню із Анітою Луценко перемогу. Хотілось побачити, що саме зможе нас навчити та дати цей талановитий хореограф. Всього на зустріч з відомими земляком прийшло близько 60 людей, більшість з яких школярі. Ми вивчали сучасний танець Contemporary, який включає в себе багато технік. Олександр багато зі мною спілкувався та оцінив мій талант. Він — справжній еталон молодого чоловіка: харизматичний, гарний, розумний, ввічливий, цілеспрямований. І справжній доказ того, що треба з впевненістю йти до своєї мети і ніколи не здаватися. А ще тренер поділився із нами, що йому було б дуже приємно побачити наші успіхи через кілька років. Хтозна, може, і ми прославимо Вінниччину на «Танцях із зірками».

Додамо, що випускник жмеринської студії «Фламінго» Олександр Прохоров – справжня зірка України. Він закінчив Вінницьке училище культури та мистецтв імені М. Леонтовича та Київський національний університет культури і мистецтв. Бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині, Німеччині. Має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалії, Злати Огнєвіч та Олі Цибульської. Цьогоріч із фітнес-тренеркою Анітою Луценко став учасником відомого телевізійного шоу «Танці із зірками». Втім, за кілька тижнів його покинули, що стало справжнім шоком для всіх. Адже усі вважали, що ця пара достойна бути у фіналі.

Вікторія Снігур