– Всі свята у Вінниці проходять за підтримки «Укрпошти», а сьогодні у нас особливе відкриття! Адже рівно місяць із 11 грудня по 11 січня на площі «Ліверпуль» працюватиме Вінницька новорічна пошта. І кожен тут зможе написати свої побажання Святому Миколаєві чи спеціальною листівкою привітати своїх рідних в Україні із Новим роком і Різдвом! І «Укрпошта» гарантує, що поштарі віднесуть ці вітання із Вінниці в кожен куточок нашої країни, – зазначила під час погашення першої святкової листівки із «Щедриком» у Вінниці представниця «Укрпошти» – керівник Вінницького поштамту Марія Яцковина.

А за словами директора департаменту культури ВМР Максима Філанчука місто забезпечило пошту будиночком, спеціальним поштарем та янголятами та святковою програмою на площі «Ліверпуль».

– Це урочиста мить і фактичний початок свят у Вінниці! Тому пошта чекає на всіх, хто зберіг віру в листи і листівки до Святого Миколая та Санта Клауса! Тому чекаємо тут на Ліверпулі всіх великих і малих! Тим більше, що вперше тут покажуть на великому екрані новорічні фільми від «Один вдома» до не менш відомих хітів!, – розповів Максим Філанчук. – Протягом місяця святкувань щодня тут вам нададуть охочим святкові марки та цукерки… В день відкриття перші листівки із пошти відправили найменші вінничани, які разом із сіли писати побажання для своїх родин та України в Новому році… І слово «МИР!» було найпопулярнішим серед решти бажань…

«Новорічнa поштa» приймaтиме листівки щодня окрім 31 грудня та 6 січня з 16.00 до 20. 30. години до 11 січня включно.