22 січня у палаці «Зоря» відбудеться кастинг на конкурс «Міс Вінниця-2019». Взяти участь у ньому можуть незаміжні та не розлучені дівчата від 16 років.

Журі оцінюватиме красунь на відбірковому етапі за виходи у зручному одязі та купальниках. До фіналу потраплять 16 вінничанок. Призовий фонд «Міс Вінниця-2019» складатиме 150 тисяч гривень. І кожна з учасниць отримає подарунки. Про це нам повідомив Євген Майданик, директор МПМ «Зоря» та незмінний організатор конкурсу краси.

– Віримо, що вже не будемо проводити додатковий кастинг, як це було минулого разу, адже раніше почали рекламну кампанію. Цьогоріч ми маємо ноу-хау — дівчата можуть не приносити до нас свої анкетні дані та фото у повний зріст та портрет. Пропонуємо заповнити заявку на участь в кастингу через мережу «Фейсбук» на офіційній сторінці «Зорі». Крім того, ми пропонуємо навчальним закладам, якщо вони зроблять у себе конкурс краси із гарним вибором дівчат, то ми надаємо право переможниці відразу пройти у фінал «Міс Вінниця-2019», який відбудеться 3 березня. Зокрема так сталось із дівчиною, котра здобула корону серед найкрасивіших студенток медичного університету.

Загалом підготовка до «Міс Вінниця-2019» триватиме півтора місяця. Кілька разів на тиждень конкурсанти займатимуться хореографією, спортом, матимуть зустрічі із перукарем та стоматологом. І все це безкоштовно. Щодо того, чи посилять свою увагу організатори до особистого життя учасниць, адже цьогоріч через наявність дитини уже був скандал на всеукраїнському рівні, Євген Майданик ось як прокоментував:

– Якщо ти хочеш обдурити, то зробиш це. Ми сподіваємось на чесність дівчат. Звісно, будемо докладати всіх зусиль, аби такого не сталось. Можливо, перевірятимемо соціальні мережі, де зареєстровані дівчата.

Вікторія Снігур