Майстер-шеф реально відпочиває! Бо 19 грудня у Вінниці на ринку Урожай у відділ делікатесів” У Віталія” відомий знавець подільських смаків Віталій Білун із сином Серієм виставили  на фотосесію, дегустацію та продаж до свята Святого Миколая рекодну рибину Вінниччини! Це 40-кілограмовий фарширований товстолоб із раками, червоною ікрою і фруктовиии гастро-композиціями!

– Не вірте, що в річках Вінниччини більше немає риби. Бо цього красеня виловили наші рибалки в одній із приток Бугу. Місце не скажу – це секрет! А кухар Олег всю ніч фарширував рибину, аби пригостити всю Вінницю і наших покупців до свята! І нагадати, що сьогодні Миколая і бажання мають збуватись! – розповів Віталій Білун, власник мережі делікатес-макетів «У Віталія”.

До свят ми запропонуємо вінничанам  найкращі ковбаси, шинки і м’ясні страви на народними рецептами наших подільських кухарів. А хто любить рибу і дотримується посту, то із 7 кілограм ікри цієї рибини вже готової котлети, є фаршировані коропи і багато різної смакоти! Будемо пригощати Вінницю і вінничан аж до 31 грудня включно! Бо на Новий рік вже замовлено 5 молочних поросят до святкового столу. А в Новому році Жовтої Свині обіцяємо не менш смачний рекорд «У Віталія!»

А поки що йде народна дегустація. Вже за годину стартує продаж кулінарного дива за 7000 гривень рибина чи по 175 грн/кіло!

Поспішайте стати свідками і учасниками рекорду! Це Вінниця на смак!