А почалося все під час відпочинку у Львові, коли до випускника торговельно-економічного інституту підійшла жінка, яка відрекомендувалась директором модельного агентства. Запросила спробувати себе, пообіцявши, що через за 2-3 тижні відправить за кордон на подіум. Мирославу тоді був 21 рік, і невдовзі за контрактом він поїхав у Мілан на тиждень моди. Спершу проходили кастинг за присутності відомих дизайнерів – Dior, GUCCI, Armani, DG. А далі — презентації нових колекцій одягу на світовому подіумі. Завдяки роботі Мирослав знайшов свою майбутню дружину Monique Assis, вона модель із Бразилії.

Рік тому талановитий земляк взявся підкорювати і шоу-бізнес у ролі моделі та актора. Чималу популярність йому принесли зйомки у кліпі Таїси Повалій «Серце – дім кохання». А далі були зйомки в кліпі «Віа Гри». Нове відео із вінницьким красунчиком Мстиславом вже зібрало 2,4 мільйона переглядів.

І схоже, що Шостак настільки сподобався режисеру кліпу Хіндреку Маасіку, що після цього він запросив його зіграти у відеокліпі Тіни Кароль на пісню «Сила высоты». Останню українська співачка показала минулого тижня. І за цей короткий час – близько двох мільйонів переглядів. Обличчя Мстислава не видно, лише оголене підтягнуте тіло у воді. Тож багато хто навіть не здогадувався, що це саме вінничанин. Про зйомки він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Незважаючи на свою популярність, Мстислав має змогу допомагати дівчатам і хлопцям потрапити у закордонні країни моделями. Тому, якщо є бажаючі спробувати себе, просить надсилати свої анкети та фотографії на емейл-адресу mmstostakc@gmail.com.

Віталіна Володимирова