Чотири новенькі пожежні автомобілі отримали бійці служби порятунку «101» з
Калинівського, Тульчинського, Могилів-Подільського та Гайсинського районів. Про це повідомляє прес-служба обласних рятувальників:
– Транспортні засоби були передані від ДСНС України. У Калинівці, у 19-й державній пожежно-рятувальній частині сертифікат на отримання нового спецавтомобіля начальнику районного підрозділу вручив головний рятувальник області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук. Разом із ним привітати особовий склад із оновленням автопарку підрозділу завітали очільники міста та району.
За словами Руслана Шевчука, завдяки сучасній техніці рятувальники Вінниччини зможуть значно покращити виконання завдань. Нові спецавтомобілі мають хорошу компактність та технічну можливість, кожному з них є тепловізор, який вкрай необхідний для проведення пошукових робіт під завалами та в задимлених приміщеннях.
Головний рятувальник області висловив слова вдячності Уряду, Міністрові внутрішніх справ Арсену Авакову та Голові ДСНС України Миколі Чечоткіну за таку значну підтримку рятувальників Вінниччини. А також зазначив, що реалізія одного із основних напрямків реформи, яка розпочалася восени 2016 року триватиме й надалі, а отже технічне переоснащення абсолютно всіх підрозділів Служби порятунку відбуватиметься й надалі.
Наприкінці зустрічі з бійцями Служби 101 Руслан Шевчук разом із головою ради ветеранів осередку асоціації війни та служби цивільного захисту Анатолієм Жуковим вручили відзнаки найкращим фахівцям.

Фото надане прес-службою обласних рятувальників