В останні години Нового року страшне повідомлення шокувало мікрорайон Академічний м. Вінниці. За попередньою інформацією чоловік вийшов з дому, щоб купити подарунки на Новий рік родині. Коли повернувся виявив у квартирі вбитими дружину та двох дітей! На місці працюють поліцейські.
Містом почали ширитись чутки про різні версії: від пограбування до помсти . Детальніше про обставини трагедії читайте в газеті 33 канал.

Юля Іванюк

ОНОВЛЕНО: 

В мікрорайоні «Академічний» вбили трьох людей. Дуже багато поліції, є керівництво. За попередньою інформацією вбиті дві жінки та дитина. Інша дитина в лікарні, стан невідомий. Це була сім’я. Кажуть, від побаченого знепритомнів працівник поліції. Тихий жах…

Другу дитину лікарі намагаються врятувати в реанімації дитячої обласної лікарні.

Повідомив з місця події Андрій Гайдай.

ОНОВЛЕНО:2

31 грудня у Вінниці в мікрорайоні «Академічний» сталося вбивство. Загинули дві жінки та 7-річний хлопчик, 3-річна дівчинка в реанімації. Начальник відділу комунікацій ГУ НП Вінниччини Анна Олійник розповіла, що правоохоронців викликав чоловік. Він повідомив, що прийшов у квартиру і виявив без ознак життя свою 63-х річну маму, дружину, 7-річного хлопчика. 3-річна дівчинка була живою, але також мала травми. Її госпіталізували до реанімаційного відділення. У загиблих – ушкодження в області голови. Чоловіка доставили у відділок поліції для з’ясування подробиць. Розглядають усі можливі версії. На місці події працює посилена слідчо-оперативна група.

ОНОВЛЕНО:3

Щойно як повідомили лікарі, в реанімації обласної дитячої лікарні померла друга дитина – жертва шокуючого злочину під Новий рік у Вінниці в районі Академічний… Жах…

 

Травми несумісні із життям…