11 cічня у залі засідань Гайсинської районної ради відбувся конкурс на посаду директора середньої загальноосвітньої школи у селі Куна. У конкурсному відборі брали участь чотири претенденти : Оксана Барвінок, Ігор Брагар, Галина Диченко та Олена Михайловська.

Конкурсну комісію у складі 15 осіб очолив голова районної ради Григорій Боровий. За найбільшу кількість балів набрав Ігор Брагар, який до цього працював учителем трудового виховання та  Захисту Вітчизни у Гайсинській школі №3.

Додамо, що попередній директор школи у Куні Віталій Сташко помер влітку минулого року. 45-річний чоловік за фахом був учителем. Отримавши повістку, міг би і не служити через свою посаду та проблеми зі здоров’ям. Але земляк прийняв рішення йти на фронт. Після служби він повернувся на роботу директором, дуже багато зробив для того, аби діти отримували якісні знання та навчались у хороших умовах. На початку червня брав участь у відкритті спортивного майданчика для дітей і доклав до цього великих зусиль. Кажуть, що того літнього дня Віталій Сташко заснув і вранці вже не прокинувся. На похорон чоловіка зібрались люди зі всього району… Восени на фасаді школи відкрили меморіальну дошку на честь директора.

Валентина Лісова