Фінал Вінницької Ліги сміху сколихнув все місто зірковим десантом гумористів, які приїхали підтримати  та зіграти на одній сцені з молодими , кмітливими та перспективними молодіжними командами. При повному аншлагу у театрі ім. М Садовського молодіжні команди, тренери, зірки боролись за кубок сезону 2018. У нелегкій боротьбі за посмішки Вінничан

Вінницька Регіональна Ліга Сміху – чемпіонат гумору серед молодіжних команд, які  змагаються в майстерності розсмішити публіку і журі за всяку ціну. Сезон стартував  вперше у березні  з відбіркового Фестивалю . До Вінниці на фестиваль зареєструвались 70 молодіжних команд, але потрапило  у  концерт Фестивалю всього  24-ти команди, з яких журі відібрали 14 команд в сезон (по дві на кожного тренера).

17 січня у театрі ім. М.Садовського відбувся  зірковий фінал Вінницької регіональної ліги сміху до якого потрапило 6 команд: «Торт»«РодАйленд»,Киїів ; «Моя Провінція», Вінниця, «Радужний Єнот», Ужгород; « Французи», Полтава; «Наш Формат», Кам’янець-Подільський.Команди представили  “полотно” на вільну тему та стем з зіркою. Підтримати творчу молодь та зіграти разом з ними на сцені до Вінниці приїхав десант відомих гумористичних артистів , а саме Юрій Ткач Олександр Степаненко  ,Тарас Стадницький, ЕльдарКабіров  , Олег Свіч . Стільки зірок на одній сцені – Вінниця ще не бачила!!!!

Головний здобуток Вінницької регіональної ліги сміху – це  досвід, творчий матеріал  та можливість потрапити у телевізійний формат гри . І напевно через деякий час ми матимемо нових телевізійних кумирів , ведучих, акторів  та зірок України. Вже розпочато підготовку до сезону «Вінницька Ліга Сміху 2019». Реєстрація на участь відбуватиметься з 5 лютого по 5 березня, а відбірковий фестиваль планується провести 25 березня.

Віктор Грач