Ось так виглядає ця позначка. І це вже здається вп’яте вони так роблять! Там і плюси і ще багато тих ЗМІ хто може мати іншу думку! Бо у нас уже виявляється є не мудра, великодушна, всепрощаюча церква, А МОСКОВСЬКИЙ ТАЛІБАН. Ну по-більшовицьки – хто не з нами – той проти нас!

То їм не подобається, що газета пише про хресну ходу під час коронавірусу. Тепер уже про самий коронавірус і про захворювання реальні в храмах, монастирях та лаврах. А коли журналісти прийшли на їхнє утаємничене зібрання – охоронці взагалі здійснили напад.

А чи не здається вам панове, що ви зарвались на Богом даній Україні землі?

Спочатку ви закликали йти до церкви і ігнорувати карантин. Потім, коли позаражались сотні монахів, священиків, прихожан і вони почали вмирати чи масово хворіти – ви шукаєте крайніми журналістів? Ви нас звинувачуєте у розпалювані міжконфесійної ворожнечі? А в чому вона? В тому, що повідомляємо про реальні спалахи у храмах та монастирях, лаврах? А що розпалюєте ви? Чому ви вже шостий рік з часу війни де тільки можна розшатуєте ситуацію в Україні? Обзиваєте інші конфесії розкольниками та ведете себе як Каіни ? Можна запитати, що у людей в серці, які підставили своєю політикою стільки людей на небезпеку, а потім ще кричать, що в Україні – геноцид церкви і кличуть ворога «защитить их»? Роблять заяви, що монастирі закриваються не через коронавірус, а підпали українських екстремістів, а потім виявилося, що підпали – справа рук таких же віруючих і це внутрішні розборки. Але чи просто розборки чи сплановані для Шатуна акції?

Невже не зрозуміло, що так, шукаючи ворога , веде себе п’ята колона в часи війни і її наповну використовує ворог!? Ви краще не шукайте ворогів серед журналістів та віруючих інших конфесій – а пошукайте в своїх рядах. Бо там під рясами можете виявити цілі відра кегебістських та тепер феесбешних зірочок!

Увага! Ми не узагальнюємо усіх віруючих- в кожного свій шлях до Бога! Але коли так войовниче, веде себе купка пропагандистів – перешкоджаючи професійній діяльності журналістів, – то це вже не схоже на віру! Що ж можете нас, українських журналістів, піддавати анафемам, а хвалити Гебельса-Кисельова, бо це йому ваш Патріарх дав нагороду церкви, напевно «за тонни помий вилитих на Україну». Ще комуніста Зюганова, також удостоєного ордена російської церкви, напевно за те, що комуністи потрощили і попалили церкви, підірвали монастирі і розстріляли священиків? Завтра обов’язково приєднайтесь до висвячування пам’ятників Сталіну в Росії – це робитимуть і на окупованих територіях ваші священики. Ще трішки і він у вашій церкві стане святим!? Та тільки його фраза – «Нехай мені допоможете Диявол», яка прозвучала під час вирішуючої долю Перемоги Тегеранськоі зустрічі облетіла весь світ. Ось так сказав він, коли такі ненависні вам лідери Європи і США сказали інше – «Нехай допоможе нам Бог»

Ось так із Богом у серці і Україною в душі йтиме кожен патріот Украіни, наш колектив і всі думаючі віряни, сподіваємось і вашої церкви. Наступить час і вони поступово все зрозуміють – де церква а де теологічний підрозділ ФСБ і його агентурна сітка. Ми не дозволими вам тут втілити «рускій мір»! Запам’ятайте це!

З повагою «33-й»