Олексію Барвінку, потрібна термінова операція по виправленню хребта. Діагноз Олексія: грудо-поперековий паралітичний сколіоз IV ступеня, ДЦП, спастичний тетрапарез.

У хлопця дитячий церебральний параліч, він не може самостійно ходити і вимушений пересуватись на інвалідному візку з допомогою мами. Незважаючи на це, Олексій веде досить активний спосіб життя. Любить подорожувати, відвідувати концерти. Ходить на тренування по паратхеквондо, плаває в басейні. Хлопець перейшов у 11 клас загальноосвітньої школи, де навчається за звичайною програмою на індивідуальній формі навчання.

В зв’язку з інтенсивним ростом і збільшенням спастики м’язів, у хлопця пішла сильна деформація хребта. Якщо не зробити операцію хвороба може прикувати його до ліжка. Лікарі рекомендують хірургічне втручання: корекція хребта полісегментарною конструкцією. Для батьків вартість операції  непосильна, адже в родині  працює лише батько Олексія. Мати доглядає за хлопцем. Якщо не зробити операції, то внутрішні органи деформуються. Це призведе до непоправних наслідків для його здоров’я.

Загальна вартість операції 334 000 грн, зокрема вартість  системи для транспедикулярної фіксації хребта ORION 121 650 грн.

Підтримайте, будь ласка, Олексія!
Приватбанк 5168 7574 1142 0625  Барвінок Алла, мати.