Після «скліщення» ексголови РДА нині обговорюють інцидент, який стався в одному із невеличких сіл на окраїні району. Кажуть, що після того як 18-річна Наталія застукала свого чоловіка із 16-річною сестрою Вікторією у ліжку, влаштувала грандіозний скандал із биттям посуду та лайкою. Але пристрасна парочка не ховала очей і не вибачалась, а відлупцювала жінку до реанімації… Кажуть, що жертву всіляко вмовляють не писати заяву на рідну сестру, але та й слухати не хоче. Більш того, селом вже ходять чутки, що зради відбувались неодноразово і дівчина навіть може бути вагітною…

– Сашко та Катерина виховують спільну дитину — дев’ятимісячного хлопчика. Наприкінці липня вони тільки одружились. Чоловік відбував термін за крадіжку у Літині. 16-річна сестра жінки проживала із мамою у сусідньому селі. Подейкують, що парочку вже давно підозрювали у стосунках, але зовсім не таких, як у родичів. Тому сварки були часто. На початку серпня Катя застукала коханого та сестру під час інтиму. Скандал був ще той! Коли ж жінка вибігла з хати, її догнала парочка й стала жорстоко лупцювати кулаками і ногами. Хтось викликав «швидку допомогу», — кажуть місцеві жителі. — Катя без свідомості лежала. Отримала дуже важкі травми – їй розбили голову, зламали щелепу, пошкодили хребет, стався крововилив. Потерпілу забрали у Хмільник. Вона вже прийшла до тями, і біля неї мама, в якої після такого серце розривається. Адже виходить, що одну з дочок просто можуть посадити. Втім, Катя пробачати не планує. Із її синочком нині сестра чоловіка, яка приїхала з Київщини. Малюк доглянутий, але вже зрозуміло, що він може втратити повноцінну родину.

У пресслужбі обласної поліції прокоментували ситуацію.

– 2 серпня до правоохоронців надійшло повідомлення від жителів Літинського району, що в їхньому селі на вулиці знайдено непритомну 18-річну місцеву мешканку. Її забрали до лікарні у Хмільник, де діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та перелом нижньої щелепи. Зараз пацієнтка вже прийшла до тями. Вона стверджує, що її побили чоловік, 1983 року народження, який вже мав проблеми із законом через крадіжки, та рідна сестра. Мовляв, між ними виник конфлікт, який і переріс у бійку. Натомість дані особи заперечують причетність. За даним фактом відкрито кримінальне провадження — умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Злочин карається позбавленням волі від трьох до п’яти років. Слідство триває.

Валентина Лісова