Спортсмен Вінницької федерації змішаних бойових мистецтв Олександр Хуторянський став переможцем другого етапу Road to WWFC «Kharkiv Open Cup» у ваговій категорії до 77 кг серед аматорів.

Олександр здобув дві яскраві перемоги. У першому поєдинку задушливим прийомом переміг Ігнатьєва Валентина з Харкова. У другому поєдинку в першому раунді технічним нокаутом переміг Баклана Володимира з міста Лубни.

– Турніри ROAD to WWFC дають можливість без потрапляння до міжнародної рейтингової системи спробувати себе, підвищити свою майстерність. Хуторянський виграв свою «четвірку», здолав двох спортсменів, – розповів голова обласної федерації ММА Вадим Кудіяров.

У фінальному двобої за пояс турніру «KHARKIV OPEN CUP» Олександр 23 серпня зустрінеться з харків’янином Кирилом Коломієцем. З ним на рингу боротиметься вдруге.

– Мого суперника називають одним із найсильніших спортсменів країни серед змішаних бойових мистецтв. Він навіть своїм поглядом демонструє, що налаштований тільки на перемогу. Чесно кажучи, із ним минулого разу на чемпіонаті в Буковелі було важко боротись, адже суперник був вищим за мене на 15 сантиметрів, — каже Олександр. — Щоб потрапити тоді у вагову категорію, я за тиждень скинув 5 кілограмів! Тоді переміг за рішенням суддів.

Боротьбою вінничанин Олександр Хуторянський займається із восьми років. У секцію відвів батько, який у минулому професійно займався кікбоксингом. Має звання чемпіона України та призера чемпіонату світу. Не має жодної поразки. Перемога у фінальному двобої подарує йому путівку до професійної ліги ММА WWFC, а звідти вже відкривається шлях до UFC – найпрестижнішої бійцівської ліги світу, в якій зокрема виступає зірковий ірландець Конор Мак-Грегор.

Віталіна Трудько