У травні стартували відбіркові етапи всеукраїнського національного конкурсу краси «Міс Україна-Всесвіт-2020». Вони пройшли онлайн, і вже відомо, що до списку найкращих потрапили відразу дві наші землячки — Анастасія Коваль з Корделівки та Аліна Панич з Вінниці.

Анастасія не вперше бере участь у конкурсах краси. У 2017 році, ще навчаючись у школі, вона була учасницею конкурсу «Міс Вінниця», потім учасницею конкурсу «Міс Україна», тепер ще й «Міс Україна-Всесвіт». Дівчина навчається на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка та підробляє у нотаріуса. Любить з користю проводити час, дарувати навколишнім позитивні емоції, спорт і котів.

– Для мене конкурсні завдання приносять дуже велике задоволення. Подобається брати участь у показах та та фотосесіях. Позитивні емоції справді потрібні усім, а краса на 100 відсотків врятує світ. А ще я чемпіонка області з баскетболу. У школі дуже активно займалася спортом, а тепер посилено навчаюся. Бо у майбутньому дуже хочу пов’язати своє життя з юриспруденцією і обов’язково реалізувати себе в Україні, незважаючи на те, що, можливо, це буде довше і важче, — розповідає Анастасія. — У Вінниці мене вже добре знають і залюбки запрошують навіть без попередніх кастингів на свої покази відомі вінницькі дизайнери.

Для 23-річної вінничанки, фітнес-тренерки Аліни Панич, це перший досвід у конкурсах краси.

– Я йшла до перемоги, була впевнена у своїх силах і своїй красі. Маю усі дані, щоб гідно себе показати: конкурентоспроможну зовнішність, характер, бажання і прагнення для вдосконалення. Мала у березні брати участь у «Miss Top Ukraine» в місті Одесі, але полетіла за кордон, — розповіла Аліна Панич.

Відомо, що всього у регіональному конкурсі «Міс Україна-Всесвіт-2020» взяла участь 21 вінничанка віком від 18 до 27 років. Та коли саме відбудеться конкурс, невідомо. Організатори сподіваються, що в Україні його проведуть восени.

Віталіна Володимирова