Відомий вінничанин, артист, волонтер та громадський діяч Віктор Бронюк прокоментував останні політичні новини Вінницької області і підтвердив, що став одним із засновників «Партії Вінничан».

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.

«Друзі! Хочу розвіяти чутки. Я дійсно став одним із засновників «Партії Вінничан». Чому? Для чого це мені і для чого ця політична сила потрібна вам? Спробую пояснити… Я об’їздив майже весь світ. Всю нашу країну, Європу, США тощо. Я мав і маю можливість переїхати жити і працювати в столицю. Але я народився на Вінниччині, я тут живу, жив і буду жити.

Тому мені не байдуже, як і в яких умовах будуть жити мої земляки та мої діти. Я, як і кожний з вас, ходив на вибори, і в більшості випадків голосував або особисто підтримував та обирав менше зло або краще з того, що було в українській політиці. Я, як і ви, часто вірив в порядність та обіцянки наших політиків.

Чому я вирішив з однодумцями створити «Партію Вінничан» і стати одним з її керівників? Тому що я завжди несу відповідальність за те, що роблю сам, і за те, що роблять мої колеги, тому що не хочу знову на виборах обирати менше зло та робити вибір між корупціонерами та популістами на користь кращого з гіршого.

Тому що на майбутніх місцевих виборах вирішуватиметься подальша доля нашої області та нашого міста. Тому що нам тут жити! Тому що я пишаюся і хочу надалі пишатись тим, щo я ВІННИЧАНИН. Тому що хочу, щоб саме вінничани – справжні патріоти єдиної, соборної незалежної України керували своїми громадами! І щоб для цього вінничанам не потрібно було шукати «прохідні» партії і грати за їх цинічними правилами, а самим стати суб’єктом політичного життя.

В нашій країні це можливо лише шляхом об’єднання однодумців в політичну партію. Ми створили таку платформу – вільну від грошей та інтересів олігархів, вільну від забаганок столичних лідерів, вільну від корупції та політичного пристосуванства, вільну від нав’язаних лідерів.

Як стати членом «Партії Вінничан» та кандидатом в депутати? Насправді зовсім нескладно. Якщо у вас є ідеї і бажання працювати для розвитку Вінниці та Вінниччини, ми готові до співпраці.

І це єдиний шлях для нас з вами, щоб починати зміни не на глянцевих листівках перед виборами, а реальними вчинками та діями вже сьогодні і на десятиліття вперед.

Запрошуємо до співпраці! Приєднуйтесь! Пишіть нам на офіційну сторінку фейсбук «Партії Вінничан» або на «електронку»: vinnychanu@gmail.com. З нами можна зв’язатись і через мобільний телефон: (067) 316 07 37.

Користуючись нагодою, хочу привітати вас, дорогі земляки, із 29-ю річницею Незалежності нашої України! Нехай це свято духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного вам здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях і віри в успіх нашої Вінниччини. А успіх буде, якщо ми разом над ним працюватимемо!»

Сергій Годун