Інцидент стався днями у селі Самгородок Козятинського району. 27-річний водій залишив свою автівку в дворі будинку. Через деякий час почав виїжджати заднім ходом та наїхав на сусідську дитину, яка за час його відсутності залізла під легковик…У результаті автопригоди 2-річну дитину з травмами госпіталізовували до дитячої лікарні.

-Батько хлопчика помер три місяці тому від тяжкої хвороби захищав нас з вами у зоні АТО. Одним із перших пішов служити. А тепер змушена мама ходити на роботу, щоб прогудувати своє дитя, -кажуть мешканці Самгородка. – Ситуація дуже неприємна, важка й неоднозначна. Тут якщо говорити про винних, то їх багато, як людей, так і чинників. Водій здавав назад, в машині грала музика, у кожному авто є те мертве місце, яке не проглядається у дзеркала. От саме й тудою прошмигнув малесенький хлопчик. Водій був тверезий. Взагалі знаємо його як нормального хлопця. Щодо родини малого, то тут є певні складнощі. Бабуся хлопчика трохи зловживає випивкою, а після смерті сина, батька хлопчика, який раптово помер, вона трохи заливає горе.. Трохи хильнувши заснула в квартирі, а малий вибіг на вулицю і сталась біда. Мама хлопчика була на роботі, працює продавцем у місцевому універмазі. Вони живуть у багатоквартирному будинку, у дворі якого все це й сталося.

Сам водій автомобіля «ВАЗ 2106» переконує, що не винен.

-У мене самого дитині три роки. Я хлопчика  не бачив, він просто вибіг з-за кутка. Дуже прикро, що так сталося. Вибачте мене всі. Я мамі дитини сказав, що буду допомагати, -додає Віктор Свинарчук.

Тим часом автомобіль «ВАЗ 2106» поміщено на арештмайданчик. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Віталіна Володимирова