Нас, українців, 92,3 відсотки на рідній Україні і ще 20 млн. в еміграції! Ми можемо все, чуєте, українці, все! На своїй Богом даній землі! І це розуміють наші вороги, тому дроблять нас ідеологічними бетономішалками на Зе і Порохо… По вірі і мові, заходу і сходу… та як завгодно! Лише б не було цієї об’єднаної міцці! Бо саме в ній Сила Духу! Розказуйте сьогодні всім і вся те, з чого почала і я День Українця для своїх маленьких: українська мова посіла друге місце у світі на міжнародному конкурсі. Після італійської. І перше – за народними піснями, перегнавши Італію! Наш народ створив більше 200000 неперевершених українських пісень!

А тепер давайте вникнемо в невеличкий аналіз: ми перегнали велику краіну із прадавнім імперським минулим могутнього Риму! Італію! Де споконвічно держава плекала і мову свою і культуру! З материнським молоком прищеплювала віру у величну державу! І Україна – загарбана на більше 300 років! З Валуєвськими 360 наказами, з Голодоморами та репресіями! Де скошені були смертю десятки мільйонів найкращих! Попри споконвічне навішування українцям меншовартісності! Мові – «селючності»!

Тому дякую Богу за те, що я і мій рід має українське коріння! Дякую за молитву українською! Дякую за таку неперевершену мову! Дякую своєму чоловікові Сергію, його батькові і репресованому дідові, які в далекому російському Норильську зберегли любов до мови і України! Тому спорядили мого чоловіка навчатись до далекого звідти Львова! З однією настановою: жити в Україні і знайти тут долю! Він самотужки вивчив українську! І вже другу освіту (академію ) закінчував українською! І все життя від тих пір розмовляє нею!
Прошу нас усіх одного: єднатися! І не за принципом «какая разніца»! Дурний принцип! А за споконвічно відомою аксіомою:

– Якщо ти іншої нації, але допомагаєш будувати незалежну і соборну Україну – ти мій побратим! Якщо не заважаєш – ти просто співвітчизник! Якщо перешкоджаєш цьому – ти мій ворог!
Любимо Вас, брати і сестри! Схиляю голову перед патріотами, які жертовно віддали життя за Україну! Горджуся, що я українка! Єднаймося і плекаймо нашу Силу Духу! Лише так ми зможемо все! Бо нас 92,3 відсотки на нашій Богом даній Україні! Ми поважаємо всі нації! І лиш тих людей, які поважають нас! Вільні – шукають рівних! Раби – інших рабів для себе!

З повагою, «33-й» та