За бурхливим романом колишньої «Міс Вінниця» Влади Щеглової, більше відомої як Влада Седан — журналістки національних футбольних телеканалів, та гравця української збірної в «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка стежила уся країна.

Пропозицію руки і серця закоханий Зінченко зробив нашій землячці ще восени минулого року на Олімпійському стадіоні. Навесні, 12 березня, у Великобританії пара узаконила свої стосунки. Зіграти тоді ж весілля завадив карантин. Як повідомляла вже наша газета, під час всесвітньої пандемії Влада та її коханий Олександр не виїхали десь за кордон, а гостювали у Вінниці, у будинку Щеглових. Як відомо, батько Владислави Олег Щеглов раніше очолював обласне бюро судово-медичної експертизи. У Вінниці також знають, як він завжди захоплювався футболом. Можливо, саме батькове захоплення стало доленосним для його доньки, яка не лише опанувала футбольну журналістику, але й закохала у себе легендарного Зінченка з «Шахтаря».

У понеділок зранку у соцмережах з’явилося відео, як батько Влади веде наречену під вінець. Цей момент дуже розчулив нареченого, камера навіть зафільмувала його сльози.

– Сьогодні найщасливіший день мого життя! Він уже запам’ятався щирими емоціями мого чоловіка. Ці сльози говорять набагато більше, ніж слова та навіть вчинки. Я вкотре пересвідчилася, що Олександр – це моя людина! – коротко прокоментувала Влада весільну церемонію.

Міла ПОЛІЩУК