З танцювальним номером родина Герасимових виборола кубок Гран-прі на 9 міжнародному фестивалі «Буковельський Зіркафест-2020».

Розповідають, що тренувалися практично кожного дня. Хореографія — це хобі наймолодших учасників квартету — донечки Анастасії та сина Дмитра. На їхньому рахунку вже близько сотні перемог. А от мама Ірина в молодості полюбляла бальні танці, але професійно їх так і не опанувала. Тому своїм спортивним захопленням називає йогу, якою займається близько 10 років. Тато Сергій також підтримує вподобання сім`ї — здоровий спосіб життя та у вільий час відвідує секцію карате. Номер був наповнений гімнастичними елементами та акробатичними трюками. Їх виконували донечка з сином.

– Звісно, підготовка до конкурсу була важкою. Адже скомпонувати такі елементи у виконанні різних вікових категорій було непросто. Але ми впоралися. Наші діти з самого дитинства займаються танцями та актобатикою — в хореографії вони справжні професіонали. Різниця у віці в них більше 10-ти років. Та це не заважало виступати дуетом і виборювати перші місця. Ми з чоловіком вирішили взяти з них приклад і спробувати затанцювати також. І наш хореограф Світлана Замаруєва запропонувала зробити спільний танцювальний номер з дітьми, який поєднав  наші вміння та навички. Спочатку не вірилося в те, що взагалі щось вийде, але зараз ми переможці. Отже, в будь-якому віці можна почати танцювати та змінювати себе.

Софія Копач