Вчора у Києві відбулося урочисте відкриття 4 нових зірок. Подія відбулась на “Площі Зірок”, що знаходиться біля торгово-розважального центра “Gulliver”.

Йменні зірки відкрили для 4-х представників спорту України.

Серед них наша відома землячка! Це олімпійська чемпіонка з легкої атлетики вінничанки Наталія Добринська, яка в Сеулі виборола для України 4 золоті медалі з багатоборства. У свої 38 років Наталія вже давно завершила кар’єру та досі залишається світовою рекордсменкою з багатоборства.

Має 3 дітей та активно займається підтриманням своєї форми…

Решту зірок відкрили на честь заслуженого майстра спорту, каратистки Анжеліки Терлюги. У свої 28 років Анжеліка – трикратний чемпіон Європи з карате. Неоднократний чемпіон з особистого куміте, має перше місце за світовим рейтингом каратистів та друге місце за рейтингом Олімпійських ігор.

На честь бронзової медалістки з художньої гімнастики Анни Різатдінової. 27-річна Анна чемпіонка світу з вправ з обручем, багаторазова призерка чемпіонатів світу, Європи та літніх Універсіад.

Та на честь легкоатлету, чемпіону світу, паралімпійцю Ігорю Цвітову. Ігор у свої 26 років майстер спорту України з легкої атлетики, двічі чемпіон літніх Паралімпійських ігор 2016 року.