Найбільше у м. Вінниця – 18; Могилів-Подільський район – 8; Томашпільський район – 4; Калинівський район – 3. По 2 нових випадки у Жмеринському, Козятинському, Хмільницькому,Вінницькому районах. Поодинокі випадки у  Крижопільському, Немирівському, Тиврівському, Піщанському районах.

За словами в.о. директора медичного департаменту Ольги Задорожної в області динаміка по захворюваності на ковід невтішна, спостерігається тенденція до збільшення активних випадків: «У зв’язку з необхідністю, на Вінниччині наразі лікують хворих на COVID-19 заклади другої хвилі: Бершадська ОЛІЛ, Шаргородська ЦРЛ та Барська ЦРЛ, на черзі – відкриття Гайсинської центральної районної лікарні для лікування хворих на коронавірус»,- повідомила посадовиця.

Лабораторний центр МОЗ України понад міру завантажений зразками досліджень на коронавірус. Щоденно там проводиться пів тисячі досліджень, а Київ вимагає від області проводити до 1000 досліджень на COVID-19 за добу. Тому найближчим часом до тестувань долучиться Вінницький обласний клінічний центр профілактики та боротьби зі СНІДом.

Ольга Сонячна