Участь у турнірі взяли 6 команд: Олімпік (Вороновиця), Ронекс (Вороновиця), Вороновиця (ветерани), Байраківка, Ковалівка та Тростянець.

Перед початком турніру відбулася урочиста церемонія відкриття. У ній взяли участь голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько, Голова районної федерації футболу Олександр Мельник та заступник голови Вінницької районної ради Олексій Плакида.

«Радий черговий рік зустрічати футбольні команди у Вороновиці на турнірі пам’яті Андрія Корабльова. Не важливо, хто переможе в цих змаганнях, а важлива пам’ять про наших героїв. Ми повинні пам’ятати, що завдяки їм ми маємо змогу спокійно жити, працювати, навчатися та відпочивати. Я бажаю усім гарної гри.» – наголосив Олександр Ковінько.

З вітальним словом звернувся Голова районної федерації футболу Олександр Ковінько.

Отож в результаті боротьби та за підсумками турніру команда «Ронекс» Вороновиця зайняла третє місце, команда села Тростянець зайняли друге місце, а першими стала команда із Ковалівки. Кращим воротарем визнано – Леоніда Блідченко, кращим бомбардиром – Миксима Фурмана, кращим гравцем – Василя Салєя, кращим півзахисником – Валерія Чухно та кращим захисником – Дмитра Кожум’яку.

Валентина Лісова