Те, що твориться на кінцевих зупинках, стосується усіх маршруток. Але розповім про 17-а, бо саме нею доводиться щодня добиратися мало не через усе місто.

На кінцевій вишиковується величезна черга. До речі, кілька днів тому три маршрутки так і не змогли забрати усіх людей. Машина відправляється через 15 хвилин і потім ще хвилин 12 стоїть на Західному автовокзалі.(Кілька днів вже й не стоїть, бо людей багато). На інших зупинках вона вже не не зупиняється, перші пасажири виходять аж за Київським мостом. І як бути тим, хто залишився? Або їхати на кінцеву і там очікувати купу часу своєї черги, або добиратися на “перекладних”, витрачаючи додаткові гроші. А про які карантинні заходи йде мова? Жодної дистанції і, подекуди, масок. Так подорож від Лісопарку до Східного автовокзалу часто-густо складає майже дві години! І те, що можете не встигнути на останній автобус до сусіднього села — не факт…

Просто знущання якесь! Чи не могли б диспетчери відправляти маршрутки швидше, або, що значно краще — завантажувати їх пасажирами не на кінцевій, а на інших зупинках? Раніше, пам’ятаю, жодних проблем з добиранням до пункту призначення не виникало.

Лариса,
вінничанка

По коментарі редакція звернулася до міської ради. Керівник відділу транспорту та зв’язку Сергій Бузниковатий відповів, що саме зараз фахівці відділу перевіряють роботу всього транспорту і вирішують, на яких маршрутах варто додати кількість машин для перевезення пасажирів.

– Ситуація спокійна. А що стосується маршрутки 17-а, то ми додатково запустили маршрутку 17-б і плануємо додати ще кілька одиниць транспорту, аби усім було комфортно — сказав він.