І це розуміють наші вороги, тому дроблять нас ідеологічними бетономішалками на Зе і Порох… По вірі і мові, Заходу і Сходу… Та як завгодно! Лише б не було цієї об’єднаної міці! Бо саме в ній Сила Духу! Розказуйте сьогодні всім і вся: українська мова посіла друге місце у світі на міжнародному конкурсі. Після італійської. І перше — за народними піснями, перегнавши Італію! Наш народ створив більше 200000 неперевершених українських пісень! А тепер давайте вникнемо в невеличкий аналіз: ми перегнали велику країну із прадавнім імперським минулим могутнього Риму — Італію! Споконвічно ця держава плекала і мову свою, і культуру! З материнським молоком прищеплювала віру у величну державу! І Україна — загарбана на більше 300 років! З Валуєвськими 360 наказами, з Голодоморами та репресіями! Де скошені були смертю десятки мільйонів найкращих! Попри споконвічне навішування українцям меншовартісності! Мові — «селючності»!

Ми дали світу першу цивілізацію – Трипілля. Наша Київська Русь була най­більшою у Європі державою і другою по впливу після Візантії (правонаступниці Риму). Більше 40 українок стали королівнами та султаншами в більш як 40 країнах Європи та світу. Анна — Франції. А її сестра Єлизавета — аж двох — Норвегії і Швеції. Землячки з подільським корінням — Роксолана (Настя) та Хатідже (Надія) — з полонянок стали найвпливовішими султаншами Європи! Пилип Орлик дав світу першу Конституцію, а Запорізька Січ – першу у світі демократію. Тут список най і най… можна продовжити на томи книг. Але все це, вміщується в одному слові Україна, можна зберегти та примножити лише за однієї умови: єднатися! І не за принципом «какая разніца»! Дурний принцип! А за спокон­вічно відомою аксіомою:

– Якщо ти іншої нації, але допомагаєш будувати незалежну і соборну Україну — ти мій побратим! Якщо не заважаєш — ти просто співвітчизник! Якщо перешкоджаєш цьому — ти мій ворог!

Любимо вас, брати і сестри! Схиляємо голову перед патріотами, які жертовно віддали життя за Україну! Єднаймося і плекаймо нашу Силу Духу! Лише так ми зможемо все! Бо нас 92,3 відсотка на нашій Богом даній Україні! Ми поважаємо всі нації! І лиш тих людей, які поважають нас! Вільні — шукають рівних! Раби — інших рабів для себе! З Днем знань!

Нас не скосили Голодомор і репресії. І коронавірус не скосить!

З повагою, колектив «33-го», та
Заслужений журналіст України