Цікаво, що цей показ відбудеться просто неба – під Аркою Мархеля на вохі до Центрального парку.

– До Дня українського кіно «Мої думки тихі» просто неба. Шановне поглядацтво, кінотеатр «Родина» спільно з Вінницьким обласним молодіжним центром «Квадрат» запрошують усіх охочих 12 вересня о 19:00 на перегляд стрічки «Мої думки тихі» поблизу «Арки» Центрального міського парку», – йдеться в анонсі на сйаті кінотеатру «Родина» .

До речі, реєстрація на перегляд фільму тут обов‘язкова – https://cutt.ly/cfxcvQg, бо кількість місць обмежена.

Хто ще не бачив фільм «Мої думки тихі», то рекомендуємо цю чудову українську лірична комедію від режисера Антоніо Лукіча.

Її прем’єра відбулась 4 липня 2019 року на секції East of West («На Схід від Заходу») 54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де фільм «Мої думки тихі» отримав Спеціальну премію журі.

Фільм вийшов в український кінопрокат 16 січня 2020 року.

У фільмі, знятому у жанрах комедії та драми, піднімається вічна проблема батьків та дітей. Саме мати не пускає головного героя Вадима на роботу до Канади.

Він, працюючи звукорежисером і музикантом, зустрічає купу проблем і зазнає безлічі невдач у роботі. Така ж криза чекає на нього і в особистому житті. Врешті-решт, канадська компанія пропонує йому записати звуки українських тварин Закарпаття. Хлопець із захопленням і творчістю виконує дане замовлення. Але мама, яка поїхала разом з ним, постійно йому заважає та відволікає.

Якщо Вадиму вдасться записати голос рідкісного рахівського крижня, він, можливо, зможе покинути «незручну Україну» та вирушити до «привабливої Канади». В цьому кіно безліч жартів, кумедних сцен та тем для мемів… Сходіть у кіно!