Це, мабуть, перша одностатева пара, саме вінничанки, яка офіційно зареєструвала свій шлюб у Нідерландах із жінкою.

У Вінниці досі живуть її батьки та брат із дружиною. Тому вона попросила наших журналістів не називати її справжнє ім’я та прізвище.

– Їх там за мене знеславлять та заклюють, — прокоментувала вона.

Цікаво, що Марина, на її прохання назвемо її так, до цього була дружиною відомого вінничанина. Однак розчарувалась у ньому. Вони розлучились зі скандалом. Причиною стала невиліковна хвороба доньки. Віктор не хотів давати великі кошти на лікування дівчинки за кордоном, і вона померла. Після перенесеної трагедії Марина вийшла заміж у США. Але із чоловіком розлучилась. Каже, що він був прихованим шизофреніком. Із відомою спортсменкою познайомилась і спів­мешкала вже ро­ків 5. І ось вирішили узаконити свої стосунки. Марина планує приїхати із своєю дружиною до України. Хочуть знай­ти через клініку сурогатну матір, щоб народила їм дитину.

Це не перший резонансний одностатевий шлюб вінничан за кордоном. Але чоловіків. До цього із чоловіком одружився відомий вінницький адвокат, фотограф. А політичного притулку у Франції через переслідування попросив Сергій Федосов. Кажуть, він вже в Парижі одружився чи вийшов заміж за француза… Ось такі реалії.

Андрій Власенко