Навчання проходить в офлайновому режимі з елементами змішаного навчання. З дотриманням всіх протиепідемічних норм: вимірювання температури, носіння масок, дотримання дистанції. Потоки учнів розмежовують, а для цього запровадили навчання у дві чи навіть три зміни. З метою виведення дітей з карантину та відпрацювання їх переміщення по школі, перші дні навчання уроки були скорочені – по 25 хвилин.

Від завтра урок у 1-2 класів – 35 хв., 3-4 кл. -40 хв., а учні 5-11 класів сидітимуть за партою- 45 хв. Звичний режим навчання буде організований в зеленій, жовтій та помаранчевій зонах, але з дотриманням санітарних норм.

Нагадаємо, до кінця цього тижня міста: Вінниця, Жмеринка, Козятин та Могилів-Подільський, Вінницький, Жмеринський, Калинівський, Могилів-Подільський та Хмільницький райони Вінницької області у «жовтій» зоні карантину.

Щоп’ятниці зонування будуть переглядати. Послаблення чи посилення карантинних обмежень залежить від того, в який колір “розфарбують” Вінниччину. Вочевидь, що навчальний рік буде непростим.

Ольга Сонячна