Пройшли тестування чоловік, діти та онуки, які відвідували нас. Попереджений весь медперсонал, проходить тестування лікарня. Лікуються дві завідуючі… Я відкрито про це кажу і закликаю так робити інших. Ми не маємо це утаювати. Бо люди масово ходять без масок, ігнорують карантин. Тому і скачки такі у нас. І медики – заручники.

Обіцяю з власного досвіду розповісти все, що я відчула, і застерігати інших. Хочу навіть у цьому стані допомогти і застерегти інших. Від цієї хвороби не застрахований ніхто. Досі не знаю, де я могла заразитись.

З початку пандемії весь колектив і я особисто – в масках, рукавицях.

– Нам відомо, що до цього захворів завідувач кафедрою медуніверситету, яка знаходиться на вашій базі, інші науковці-медики.

– Ні з ним, ні з іншими з кафедри я в ці дні не контактувала. Бо вони існують автономно від лікарні. У середу, за день до симптомів, які відчула, була в Києві, на великій нараді у міністерстві. Вона проходила на базі столичного медуніверситету. Там було 70 керівників з усіх регіонів. Може, там інфікувалась?

Зараз лікують амбулаторно. Під наглядом лікарів. Приймаю антибіотики за рекомендацією спеціалістів. Що зі мною відбувається? Кашель і температура. Зранку менша. Під вечір 38,5.

Закликаю всіх вінничан берегтись та ходити в масках, дотримуватись дистанції.