Ретроледі Юлія Фліор стала переможницею «Богині шопінгу» та обігнала столичних красунь

Відома вінничанка Юлія Фліор, котра проживає ретрожиття – одягається у стилі 60-х–80-х років, вирішила взяти участь у телевізійному проєкті «Богиня шопінгу».

Юля із великим реваншем виборола цей титул. Розповідає, що перемога далася не так легко. Всі зіркові експерти та стилісти були в захваті від 30-річної вінничанки. Вони відкрито заявили, що такого вишуканого поєднання стилю та смаку в образі минулої епохи ще не зустрічали. Навіть наймодніший чоловік України Леонід Мартинчик сказав, що вінницька Юлія — особлива, та і вдягається дуже ефектно. Перед учасницями стояло завдання створити образ для відпочинку на природі.

Окрім того, вінницька леді повинна була доповнити образ в тематичному магазині «сексіндустрії». І вона впоралася навіть із цим, коли відшукала там оксамитовий купальник кольору червоного вина. Ретробогиня вирішила довести всім, що навіть у сучасному магазині та за будь-які кошти можна одягнутися відповідно до свого бачення. Леді — вона всюди леді. Головне — це відчувати себе, каже Юлія.

– Я вважаю, що серед учасниць конкуренток не було, – розповідає Юлія. — Я була впевнена в своєму дефіле і також придумала невеличкий перформенс. Перемогу виборола абсолютно чесно. Коли оцінювала дівчат, то намагалася бути об’єктивною і говорити правду в очі. Не так, як вони до мене. Звісно, я задоволена своєю перемогою, адже була сама собою. Відчуваю себе ретро, і мені це подобається…

Окрім того, суперниці намагалися образити Юлю через те, що її зовнішність та стиль не сучасні. Заявили, що одягнулася на останнє дефіле вульгарно. Проте Юлія холоднокровно ставила «конкуренток» на місце та демонструвала свої знання з історії світової моди. Нагадуємо, що Юлія Фліор — віннницький блогер, її аудиторія налічує близько 100 тисяч осіб. Також вона відома далеко за межами України — працює інтернаціональною моделлю відомих брендів.

Софія Копач