Більше 10 років Любов Добринська працювала в «33-му», і Наталка росла на наших очах…

Днями у Києві відбулося урочисте відкриття 4-х нових зірок. Подія відбулась на «Площі зірок», що знаходиться біля торгово-розважального центру «Gulliver».

Серед них наша відома землячка! Це олімпійська чемпіонка з легкої атлетики вінничанка Наталія Добринська, яка в Сеулі виборола для України 4 золоті медалі з багатоборства.

У свої 38 років Наталія вже давно завершила кар’єру, та досі за­лиша­ється сві­товою рекордсменкою з багатоборства.

Має 3-х ді­тей – первістка, 6-річного Дарія, 4-річну доньку Алісію та найменшого – однорічного Макса… Щаслива у шлюбі із екс-«Холостяком» Костянтином Євтушенком. А колишня наша колега допомагає їм ростити діток.

– Сьогодні неймовірний день! Дякую всім! На «Площі зірок» закарбували свої імена чотири спортсмени: Ганна Різатдінова, Анжеліка Терлюга, Ігор Цвєтов і я! Дуже щаслива, що стала частинкою спортивної історії нашої держави! — написала в Інстаграм легендарна чемпіонка із Вінниці. — Я спокійно ставлюсь до нагород і визнання, але дуже хочу бути прикладом для ді­тей та молоді! Хочу, щоб кожна дитина знала, що в житті все можливо! Головне – наполегливість, віра в себе, ці­леспрямованість і любов до своєї справи! Хочу, щоб батьки ві­рили і підтримували своїх ді­тей у їхньому виборі! Хочу, щоб наша молодь була спортивною і освіченою! З любов‘ю до України!!!

Мама олімпійської чемпіонки із Вінниці Наталі Добринської – Любов Аполлінаріївна свого часу працювала у «33-му каналі» завідувачкою відділу… І Наталка зі своєю старшою сестрою Вікторією (має 3-річного сина Юрка) фактично виросли у нашій редакції, щоб згодом підкорити найвищі п’єдестали та спортивні арени світу.