На міжнародних конкурсах хлопець перемагав уже понад 20 разів. Він вихованець студії комп’ютерної графіки ВНТУ зі стажем, оскільки почав відвідувати студію ще з восьмого класу. Про це повдомляє пресслужба ВНТУ.

«Я навчався в школі у м. Немирів, а тому мені доводилося щотижня їздити в Вінницю, у ВНТУ. Я з нетерпінням чекав чергового заняття, оскільки захопився перспективним ІТ-напрямком – комп’ютерною графікою. Саме тому і поступив у Вінницький національний технічний університет, де на кафедрі програмного забезпечення розвивають цей напрямок».

« Перемога на конкурсі у Великобританії – найвища, і впевнені, нових перемог попереду ще багато. Зрозуміло, що успіхи Євгена є мотивацією для інших першокурсників.Минулого року в м. Дніпро студенти ВНТУ приємно здивували на республіканському конкурсі з веб-дизайну, здобувши всі призові місця. Євген Станіславенко сьогодні готується до участі в цьому конкурсі та гідно замінить студентів, які вже закінчили ВНТУ. Це гарна традиція», — каже заступник декана ФІТКІ з виховної роботи, кандидат технічних наук, доцент Вікторія Войтко.

Ольга Сонячна