Тепер неймовірно обдарована дитина спробувала себе у вокалі – дебют відбувся одразу на столичній сцені з легендарною українською співачкою Ніною Матвієнко.

Така можливість 15-річній хмільничанці видалась завдяки співочому проекту «Дует із зіркою», який у цьому році святкує 5-річчя з моменту створення.

Понад 20 дітей з усіх куточків України зуміли заспівати із зірками української естради, провести чудово разом час та отримали пам’ятні кубки з гравіюванням свого імені та імені «зірки», з якою виступали.

– До усіх наших конкурсів чи проектів – ми ретельно готуємось. Не хочу жодних перемог через жалощі: усі перемоги і кубки – лише тому, що моя дитина виступила «на рівні», підготовленою: відкрилася на сцені, вразила журі та глядачів, підкорила своїми талантами. Ангеліна давно хотіла спробувати себе саме у вокалі, але усі педагоги, до кого ми звертались – відмовили нам, пояснюючи, що це буде дуже важко. Зазвичай, діти із синдромом Дауна не займаються вокалом. На радість нашій родині, священник, керівник хору і просто талановитий вінничанин Назарій Давидовський погодився займатись з Ангелінкою і ми, вже через 4 місяці тренувань, бачимо перші результати – дякуємо нашому вчителю за це, – розповіла для NEWS Хмільника мама дівчинки Тетяна Цюпенко.

Тетяна Анатолівна каже, що дебютний виступ в дуеті з Ніною Матвієнко, пройшов чудово – Ангелінка хоч і хвилювалась, але на сцені справилась зі своїми емоціями, їй до виступів на публіку не звикати – вона насолоджується «хвилинами слави».

– Ніна Митрофанівна підбадьорювала донечку, казала їй приємні слова, раділа, коли на репетиції все виходило. Усі артисти були дуже люб’язними і відкритими з дітьми – від цього ставало тепло на душі. Тішимося, що дебютний вокальний виступ Ангелінки пройшов саме так! – з хвилювання в голосі розповідає моя співрозмовниця.

Ми теж радіємо черговим успіхам нашої землячки: ми знаємо від мами Ангелінки, що дівчинка – дуже щаслива, а коли чиєсь маленьке серденько сповнене щастя – хіба ж це не привід для нашої радості? Звичайно, що так!

Наталя Міщук