Принципи «33-го» залишаються незмінними: рівні можливості для усіх учасників виборів. І свобода слова… Але, вибачте, не срач! Бо у нас і у соцмережах вистачає «чорнушників», які за гроші готові облити брудом кожного! На цих сторінках буде конструктивна критика, дискусія та цивілізований діалог!

Однак від імені журналістів «33-го» ще раз хочемо нагадати, що ви вибираєте не «улюблених кіноприм і зірок естради», а своїх слуг! Тому маєте ретельно придивитись до кожної кандидатури! А бажано давно знати, чим вона дихає і що робить! Якщо не лише намагається купити вас, а навіть робить спробу купити інших — знайте: завтра вона здере у вас в тисячу разів більше! Чи то оббере ваші податки чи землі, чи бюджет громади чи країни! Знайде де! А сьогодні вже ставить вас принизливою подачкою в статус худоби! Бо купувати можна лише худобу на базарі, а не людину!

І ще: майже 100 років тому Нобелівський лауреат Харс Йенсен написав пророче застереження:

– Коли із країни виїжджають вчені та інженери, лікарі, інші представники розумової праці, то народ позбавляється цвіту нації — інтелігенції. А потім такою країною управляють «бізнесмени», політиками стають плебеї і прохіндеї, випадкові люди з вулиці. Депутатами — базарні спекулянти, спортсмени і артисти.

Як на нас, ці слова-застереження актуальні і сьогодні.

Бо яку владу ви вибираєте, за таку і відповідаєте! І такої заслуговуєте!

З повагою,
народна газета
«33-й канал»