Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні ухвалила рішення щодо зміни освітнього процесу в школах Вінниці. Це пов’язано з рішенням державної комісії, за яким Вінниця з понеділка, 14 вересня, зараховується до «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як йдеться в повідомленні, з 14 вересня керівники закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності повинні:

  • забезпечити організацію освітнього процесу для учнів 1-4 класів у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
  • забезпечити організацію освітнього процесу для учнів 5-11 класів у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.
  • здійснити поділ 5-11 класів на підгрупи з відвідуванням кожною із підгруп по черзі через тиждень навчальних занять у школі.
  • забезпечити організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання для учнів класу (групи), які перебувають на самоізоляції