Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 вересня 2020 року на території Вінницької міської ОТГ з 14 вересня встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

З обмеженнями, які встановлені Поставною Уряду № 641 від 22.07.2020 для населених пунктів помаранчевої зони карантину можна ознайомитись за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/641-2020-п#Text

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення, згідно з яким керівники закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності з 14 вересня 2020 року повинні:

– забезпечити організацію освітнього процесу для учнів 1-4 класів у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

– забезпечити організацію освітнього процесу для учнів 5-11 класів у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

– здійснити поділ 5-11 класів на підгрупи з відвідуванням кожною із підгруп по черзі через тиждень навчальних занять у школі.

– забезпечити організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання для учнів класу (групи), які перебувають на самоізоляції.