Загальна вартість робіт тут складає 70 мільйонів і через витрати з бюджету на боротьбу коронавірусом здати 30 грудня цього року об’єкт не вдасться. Втім, роботи тривають в найближча сесія ВМР додасть за захід проекту в зиму із опаленням ще 8 мільйонів із бюджету міської ОТГ. А повноцінне відкриття цього мультикомплексу заплановане на літо наступного року.

– Це дуже важливий для міста і вінничан об’єкт, але паралельно ми доводимо до логічного завершення лікарню «швидкої допомоги» і кардіоцентр. Тому додамо на екс-СКА ще 8 мільйонів, щоб будівельники змонтувати опалення, повністю його утеплили і закінчили фасадні роботи до зими!, – повідомив сьогодні мер Вінниці Сергій Моргунов. – Держава дала 8 мільйонів на чашу басейну, який має 25 метрів та стане прекрасною базою для плавців та стрибунів у воду із вишки. Решту робіт фінансує місто і громада із свого бюджету… І це буде дійсно нова окраса Вінниці із багатьма залами для групових та індивідуальних видів спорту.

Щодо стадіонів, то із 37-ми шкіл Вінниці ми оновили чи побудували за допомогою інвесторів нові стадіони та спортивні ядра більш як у 20-ти навчальних закладах. І ці проекти будуть продовжені, бо спорт, фізкультура, активний спосіб життя та нові чемпіони – це все у планах Вінниці та вінничан в Стратегії – 2030.