– Після старту “розпису в небі» на Вінниччині охочі таким чином одружитися звертаються з усієї України — про це розповідають організатори заходу. Але першими, хто одружився в небі, стали вінничани Лілія Руда та Денис Конторський.

Самі ж молодята в захваті від відчуттів та вражень. Кажуть, що навіть не очікували такого ефекту. А найголовніше те, що влаштували справжнє свято для себе. Адже там були лише наречені з племінницею, яка тримала обручки, та ведуча церемонії Руслана. Весілля організували менше ніж за місяць, і для того, щоб відсвяткувати його з таким ефектом в себе на батьківщині, молодята приїхали з самого Ізраїлю.

– Ми постійно відкладали весілля через пандемію або пос­тійно не вистачало часу, але одного разу мій чоловік побачив статтю про фестиваль повітряних куль у Вінниці. Ми зателефонували і запитали, чи можна політати в день весілля, – ділиться наречена Лілія. — Коли поспілкувалися з організатором Катериною, то дійшли висновку, що можемо зробити цей день ще більш значущим – розписатися просто в небі. І це все ми планували, ще будучи в Ізраїлі. В Україну повернулися менше ніж три тижні тому і в шаленому темпі почали підготовку до весілля. Мені було дуже страшно, бо в Україні зазвичай весілля планують місяцями, а то і роками, а тут все у пришвидшеному темпі. Проте через свою спонтанність цей день вийшов ще кращий і романтичніший. Під час польоту на кулі ми отримали ті враження, які можна порівняти із справжнім шаленим коханням. Це справжня пережита буря емоцій, яка дає хороший старт нашій новій історії — сімейному життю. Бо сама ж історія нашого кохання тягнеться 8,5 року. Ми познайомилися ще в Україні, але потім так склалося, що разом поїхали в Ізраїль за програмою навчатися. Стали найкращими друзями, і вже тоді життя один без одного було важко уявити. На жаль, так склалося, що ми були вимушені роз`їхатися в різні кінці цієї країни і довгий час не бачити один одного. Проте саме розлука дала зрозуміти, що ми набагато більше, ніж просто друзі. І останні два роки ми були разом як найзакоханіші в світі люди.

Організаторка весілля, яке на вустах у всього міста, говорить, що подібне дійство відбувається вперше в Україні.

– З самого дитинства я мріла про те, щоб працювати з повітряними кулями. І мені це вдалося! Як і в кожній сфері, тут є свій розвиток, і, безперечно, в моїй найвищий пік — весілля. Кожного разу хочеться дивувати людей, дарувати незабутній настрій та позитив, хочеться давати побільше адреналіну. Це весілля відбулося дуже круто. Вперше в Україні захід проводиться у такому форматі. Звісно, це вимагало серйозної підготовки. Стиліст, дизайнер, повітроплавці, виїзна церемонія — всі ці люди працювали для створення спеціальної атмосфери в “режимі ліфта”. Бо сама церемонія тривала лише 15 хвилин. Їх піднімали на висоту 30-50 метрів, і це було просто незабутньо. Плакали не лише молодята та їхні рідні, а і всі працівники, – каже організаторка Катерина Бєляєва.

Софія Копач