Ми вже писали про те, що українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка родом із Рахнів-Лісових, виходить заміж за казахського мільярдера.

Пропозицію руки і серця вона отримала прямо під час святкування власного дня народження.

На цю вечірку завітали співак Іван Наві, ведуча Катерина Осадча, рідні та друзі. Гостей розважав співак MONATIK, саме під його пісню «Вечность» наречений Іванни зробив їй пропозицію, подарувавши перстень з діамантом п’ять каратів.

Іванна Онуфрійчук навчалася в Академії митної служби України в Дніпропетровську. Після того працювала більше року старшим інспектором митної служби України у службі боротьби з контрабандою на кордоні з Молдовою. З часом перевелась до Міністерства екології в Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті. Окрім роботи в державній установі, була моделлю. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася у реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World». Після того наша землячка сконцентрувалась на телевізійній кар’єрі і стала ведучою програми «Без краватки», у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни.

Віталіна Володимирова