Про це повідомив у соціальній мережі «Фейсбук» місцевий житель та громадський діяч Андрій Гайдай.

У своєму зверненні він також запрошує очільників обласної прокуратури, поліції та голову Вінницької ОДА, представників мерії та відповідальних департаментів ВМР.

Місце збору — район дитячого садочка, 17:00, субота.

Також повідомляється, що у разі «ігнорування» владою та правоохоронними органами даного питання, мешканці залишають за собою право діяти відповідно до ст. 39 ККУ «Крайня необхідність».

Щодо ситуації з парканами по провулках Гніванського шосе!Всі розводять руками, отже треба діяти рішучіше!Збираємо небайдужих мешканців мікрорайону Академічний і журналістів на попереджувальні збори та координації подальших спільних зусиль! ЦЯ СУБОТА 17:00, біля дитячого садочку!На зустріч офіційно запрошую: начальника обласної поліції Іван Іщенко ( чи його заступників), обласного прокурора Бутовича (чи його заступників), голову ОДА Сергей Борзов, начальника (представника) департаменту Архітектури і будівництва ВМР, начальника (представника) департаменту житлового господарства (офіційно відмовились), представника мерії (заступників міського голови Сергій Моргунов)Якщо влада і правоохоронні органи не дослухаються до нас, ми, як законослухняні громадяни залишаємо за собою право самостійно вирішити питання з незаконними парканами!Додавайтесь в ініціативну групу Вайбер «АнтиПаркан на Академічному» https://invite.viber.com/?g=Abgx4UWgJEwGifL1f4AYjiudBH0yfAwlЩотижнева газета «33-й канал» Новини Вінниці на 20хвилин ТРК Вінниччина. Твій рідний телеканал VLASNO.info газета МІСТО Misto Вінниця News

Posted by Андрій Гайдай on Wednesday, September 16, 2020