Наприкінці літа на одному з телеканалів стартував новий сезон відомого шоу «Танці з зірками».

Попри те, що цього разу тут не бере участь хореограф зі Жмеринки Олександр Прохоров, все одно не обійшлось без наших земляків. Адже продюсер шоу — вінничанин Володимир Завадюк. Він, як відомо, закінчив «Школу журналістики» «33-го». Так, на вокалі співала фіналістка «Голосу країни» Оля Мельник. А ось 23-річний вінницький дизайнер Дмитро Чернега шиє для учасників та гостей ексклюзивні та стильні захисні маски.

– Напередодні першого випуску телепроєкту до мене зателефонувала колишня вінничанка Наталія Фурманова, яка є помічницею продюсера танцювального шоу Володимира Завадюка, і попросила виготовити 95 захисних масок для учасників проєкту і гостей у залі, — каже Дмитро. — Маски просили виконати в короткі терміни та із золотої тканини, кольору декорації у залі. У мене під руками був люрекс. Отримавши замовлення у вівторок, вже у суботу я відвіз готові маски у Київ. Творчій групі проєкту наскільки сподобалися зручні і яскраві захисні вироби, що мене з мамою навіть запросили бути гостем проєкту «Танці з зірками». Вразила затишна атмосфера та дружба між усіма, хто там задіяний. З продюсерами ми домовились про подальшу співпрацю.

Зазначимо, що вінничанин Дмитро Чернега — справді унікальна людина, адже замість дискотек свій час присвячує улюбленій творчій дизайнерській справі.

– Навчався я у школі №25. Паралельно займався народними танцями у ансамблі «Барвінок». Після дев’ятого класу поїхав на навчання у технікум у Польщу, адже хотілось чогось більшого, – каже Дмитро. – Був момент, коли у технікумі був випускний і всі взялись підбирати костюми. Мені хотілось чогось цікавого, аби здивувати людей. Приїхав додому, адже тут одяг коштує дешевше. Але, обходивши десятки магазинів, не знайшов класичного костюма, який би хотів носити. Крім чорного і сірого кольору, нічого не було. Всі костюми мішкуваті, тому після купівлі довелось би їх нести у ательє, аби його підшили під мене. І це також проблема. Вирішив створити костюм сам. Розробив дизайн самостійно. Мама у мене – швачка із багаторічним досвідом, працювала за кордоном. Саме їй я довірив пошиття. Жилетка була зі шкіри. Вийшла чудова «трійка». Усі однокурсники були вражені, запитували, що за бренд чи дизайнер. Коли я розповів про свої плани бути дизайнером мамі, вона була здивована. Але нічого, вирішили йти до мети. Подав свою кандидатуру на конкурс молодого дизайнера і виграв його. І завдяки Наталії Фурмановій представив свою першу колекцію «Empire of Gentleman» у рамках Vinnitsa Fashion Days… І тепер вже не зупиняюсь і шию не лише для чоловіків, а й для дівчат.