Тарасе, Ви неодноразово заявляли в ЗМІ, що вагітність третьої дитини, напророчили самі. Коли написали хіт « Я хочу стати тим». Поділіться своїми почуттями та переживаннями?

Сприйняли цю новину з дружиною спокійно, але з радістю, маючи досвід виховання двох синів, почали готуватися до народження донечки,облаштовувати побут, морально підготували всіх бабусь та родичів. Зайнялися облаштуванням дитячої кімнати. Спокійно з радістю прийняли в цей світ нове життя.

Тарас, чи були Ви на пологах? Це добровільне рішення , чи бажання дружини ?

Це було наше спільне рішення. В Олени було бажання,щоб був присутнім, а Я в свою чергу виконував бажання своєї дружини. Я не вважаю, що присутність на пологах є чимось особливим. Головне чи партнер відчуває цю присутність, як підтримку.

От в нашій сім’ї так склалося ,що пуповину перерізав Я , на самих пологах не був присутнім. Олена попросила під час перейм, поїхати придбати крісло для неї , доки займався цим питанням, встиг лише на момент перерізання пуповини. Роман та Марко з любов’ю ставляться до сестри і розуміють, що на даному етапі життя уваги потрібно приділяти Марійці.

Але вони не обділенні увагою є бабусі, дідусі, які компенсують.

За яким принципом вибирали ім’я для донечки? Чиє слово було вирішальне?

Ми вибирали так, щоб подобалося мені і Олені, дійшовши згоди

Донечку вирішили назвати Марією.

Нам відомо, що Ви після народження кожної  дитини дарували дружині цінні подарунки, не просто коштовні, але й значимі для Олени. Що подарували цього разу?

Подарував коштовне кільце ручної роботи, яке було виготовлена на замовлення з діамантом, а також сережки.

Тарасе, в кожному інтерв’ю Ви згадуєте про те, що Олена ваше єдине кохання! На сильних емоціях знімаєте кліпи разом з нею, чи не плануєте випустити спільний трек?

Можливо створимо, заичайно коли з’явиться та пісня,яку потрібно виконувати лише в дуеті і дует зробить цю пісню сильнішою , але спеціально писати пісню заради хайпу, заради того, щоб привернути увагу мені особисто нехочеться тай Олені також.

Чи прививаєте Ви дітям любов до музики?

У кого з дітей є більша схильність до творчості та навчання ?

Намагаємося прививати любов до музики,але робимо без якогось примусу. Очевидно,що в нас вдома звучить музика, звучить пісні гурту «Антитіла»і пісні Олени. Ми бачимо , що у обох хлопців є почуття ритму , в них є всі завдатки для музичної кар’єри ,але в першу чергу ми хочемо, щоб наші діти були щасливі в свої справі, якщо справа яка буде приносити їм задоволення буде не музика, мив усьому їх підтримаємо.

Чи навідуєтеся Ви до родини на Вінниччину, які спогади викликає це місто?

Авжеж навідуюся. На Вінничині проживає велика частина моєї родини, яку я  дуже люблю.

Там пройшла велика частина мого дитинства, влітку приїздив до бабусі та дідуся. Моя тітка Наталья Кожухар є лікарем з великої букви, яка допомогла без перебільшень тисячям людей, своїм професійним досвідом.

Я батько трьох дітей і часу стає все менше для відвідування родичів. На щастя зараз є електроні засоби зв’язку .

Діана Поліщук