Днями в Могилів – Подільському прикордонному загоні Південного регіонального управління відбувся черговий матч Чемпіонату України з футболу серед команд Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО в дивізіоні «ЦЕНТР» між ФК «Прикордонник ДПСУ» та ФК «Ягуар НГУ».  Підтримати та побажати успіхів командам до прикордонного загону прибув начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Сергій Мул та ректор НАДПСУ iм. Богдана Хмельницкого Олександр Луцький. Разом з ним завітали до вартових кордонів начальники прикордонних загонів Регіонального управління, керівники органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів Вінничини.

Участь у футбольній лізі учасників АТО прикордонники приймають декілька років поспіль. Гравці футбольної команди загону є учасниками АТО (ООС).

За результатами гри ФК «Прикордонник» посів 2-ге призове місце. Голова Вiнницькоi обласної Федераціi футболу учасників АТО Геннадiй Куций відзначив впертість команд та побажав майбутніх перемог.

Слід зазначити, що футбольний сезон ФК «Прикордонник» був вельми успішним: зіграно 16 матчів та отримано 13 переконливих перемог. Це є свідченням високої спортивної майстерності спортсменів прикордонників. У жовтні наша футбольна

команда матиме можливість прийняти участь у фіналі на спортивній базі ФК “Динамо” (Київ) та стадіоні “ДИНАМО” імені Валерія Лобановського і розіграти головний трофей сезону – перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО до Дня Захисника України.

Ще одна приємна подія відбулася цього дня: військовослужбовцям прикордонного загону Руслану Ставицькому і Роману Кацарському очільник регіонального управління довів наказ Голови Держприкордонслужби про присвоєння чергового військового звання – «полковник».

Валентина Лісова