Виставка, котра два тижні експонувалася у палаці культури «Прометей», мала незвичайну романтичну назву — «Дотик тиші». Це 18 портретів із зображеннями ладижинських красунь.

Експозицію художник присвятив Дню народження рідного міста та фестивалю «Ладижинський гай-2020». Організувати показ художнику допомогла компанія ДТЕК. Роботи талановитого ладижинця встигли побачити сотні містян і гостей міста.

«На виставці представлені лише портрети. Такий жанр дозволяє мені відобразити весь свій творчий потенціал та звільнити мій дух», — ділиться Олександр.

Картини Олександра Шевчука експонуються на міжнародних виставках Німеччини, Франції та Італії у таких аукціонних будинках Європи як «Christlіe’s» та «Chelsea». Окрім того, роботи талановитого ладижинця поповнили далеко не одну приватну колекцію в Австралії, Америці та Європі. Тепер роботи митця стануть доступними і в рідному Ладижині.

«Виставка «Дотик тиші» стала поштовхом для інших митців. До нас вже звернулись два місцевих художники, які виявили бажання також представити свої роботи. Ми будемо і надалі сприяти культурному розвитку містян та розвитку творчості», — розповідає Максим Чекригін, менеджер з регіональної політики ДТЕК Ладижинська ТЕС.

Ілона ВАЛЬТЕР